Вебпортал працює у бета-версії

Мобільний застосунок е-Тернопіль

Тернопільська область

21 квітня 2024, 22:07

Перегляди:

Мобільний застосунок е-Тернопіль

Мобільний застосунок е-Тернопіль, що об’єднує карти з пунктами обігріву, укриттями, громадським транспортом, е-сервісами тощо.

Серед нещодавніх оновлень функціоналу:

1/  Оплата за паркування автотранспорту 
Послуга діє на 11 паркувальних майданчиках. За 15 хв до закінчення оплаченого часу паркування водію приходить сповіщення про завершення часу паркування, який можна або продовжити, сплативши необхідну суму, або закінчити паркування. Своєчасність і правильність оплати здійснює муніципальна інспекція. 

2/ Графіки погодинних відключень електричної енергії
Графік розроблено з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів та застосовується для дотримання доведених лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України.

3/ Моніторинг за індексом якості повітря 
У застосунку наявна кнопка AQI: середній показник якості повітря, де відображається історія, що означає той чи інший показник повітря.

"Наша команда продовжує працювати над новими цифровими сервісами у додатку, щоб тернополяни мали усі доступні сервіси під рукою, могли отримати міській послуги, були залучені до місцевого самоврядування та мали інструменти електронної демократії в одному мобільному додатку. Ми працюємо щодня над новим функціоналом, враховуючи запит мешканців на нові послуги",- зазначає начальник управління цифрової трансформації та комунікацій Тернопільської міської ради зі ЗМІ Марʼяна Зварич