Вебпортал працює у бета-версії

Цифровізуйте громаду — приєднуйтесь до конкурсу від Програми EGAP

26 липня 2024, 16:18

Перегляди:

Цифровізуйте громаду — приєднуйтесь до конкурсу від Програми EGAP

Програма EGAP оголосила конкурс на обрання 16 територіальних громад у Сумській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях для впровадження проєктів з цифровізації. EGAP фінансується Швейцарією та впроваджується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації. 

У межах програми громади-переможці зможуть: 

  • запровадити цифрові інструменти для роботи органів місцевого самоврядування
  • стати енергонезалежними 
  • розвивати цифрову грамотність місцевих мешканців
  • створити центри активності для громадян 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити заявку за посиланням.

Дедлайн подання — 15 серпня (23:59)

Детальніше про конкурс читайте на сайті Програми EGAP.

Загалом до програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» вже долучилися Волинська, Вінницька, Дніпропетровська, Луганська, Одеська, Чернігівська області. Програма допомагає розвивати базову інфраструктуру, зокрема оновити або відбудувати ЦНАПи. Також розширює перелік і покращує якість надання актуальних послуг. Крім того, у межах EGAP проводять навчання для працівників ЦНАПів, упроваджують інструменти електронної демократії, STEM-лабораторії. 

Нагадаємо, нещодавно Мінцифра, Фонд Східна Європа, Сумська, Хмельницька та Херсонська обласні військові адміністрації уклали Меморандум про співробітництво щодо реалізації програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)».

Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) фінансується Урядом Швейцарії і виконується Фондом Східна Європа.